VISSZA A JELENBE

vab-infok

Vissza a jelenbe – ÚJ játékmenet, 90 perces játékidő!!!

Eddigi legnehezebb és legösszetettebb pályánk ötlete a “Vissza a jövőbe” című sikerfilm történetére épül.

Az évszám 1985, a helyszín egy üzemen kívüli szovjet erőmű, ahova a lemerült fluxuskondenzátor miatt kerültetek. Az időgépeteknek szüksége van energiára, kézenfekvő tehát, hogy ezt a reaktor bekapcsolásával termeljétek meg.
Szerencsére az erőműben régebben Dr. Emmett Brown, azaz “a Doki” is dolgozott, és mivel ő már számított arra, hogy egy esetleges balszerencse ide hozhat benneteket, rengeteg segítséget hagyott az irodában, hogy megoldjátok a bonyolult feladatot.
Azonban erre maximum 90 perc áll rendelkezésetekre, ugyanis a helyszínt másfél óránként átvizsgálja a biztonsági szolgálat és minden illetéktelen behatolót eltávolítanak onnan. Siessetek tehát, nehogy véletlenül a múltban ragadjatok!
Vajon sikerül visszajutnotok a jelenbe?

– 3-10 fő részére ajánlott

– Minden korosztály részére ajánlott! (14 éves kor alatt szülői felügyelettel)

– 90 perc a játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 110-120 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig)

– Választható nehézségi szint (a játék előtt jelezni tudjátok az játékmesterünknek, hogy könnyű, vagy nehéz szinten szeretnétek játszani, ez befolyásolja többek között a kapott segítség mértékét)

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le  ITT és most!