Star Wars ikon

Star Wars inormációk
Previous Image
Next Image

info heading

info content

Mindig is szerettél volna a Csillagok háborúja filmek hőseinek bőrébe bújni? Most lehetőséged van rá, hogy részese légy a történetnek!

Csapatod feladata R2D2 droid kiszabadítása a rettegett Halálcsillagról, és az űrállomás terveinek eljuttatása a Lázadók támaszpontjára. Mindezt 60 percen belül el kell végeznetek, különben Vader nagyúr fénykardjával találjátok szemben magatokat. A pálya technikai jellegű, ügyességi és logikai feladatokkal egyaránt találkozhattok, analóg lakatok nincsenek, és a keresésre is kisebb hangsúly helyeződik a játék során. Nagy figyelmet fordítottunk a berendezésre és a díszletre, hogy valóban a film egy jelenetében érezhessétek magatokat!

– FELNŐTT JÁTÉK (Ez a kalandunk elsősorban felnőttek részére készült, de vegyes csapatokban gyermekek is részt tudnak venni benne. 14 éves kor alatt nagykorú felügyelete szükséges)

– 2-6 fő részére ajánlott (A játéktérben maximum hat játékos fér el, a technikai részek pedig “átverhetőek” 7 fő részvételével, ezért nem javasoljuk a plusz csapattagot ezen a pályánkon)

– 60 perc a játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 80-90 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig)

– Harmadik generációs játék (a játékban egyáltalán nem kell számítanod keresgélésre, régi típusú lakatokra és kulcsokra. Főként digitális zárak, lézerkapuk nyitásával, ügyességi és logikai feladatokkal tudsz előrehaladni a megoldásban)

– Választható nehézségi szint (a játék előtt jelezni tudjátok az játékmesterünknek, hogy könnyű, vagy nehéz szinten szeretnétek játszani, ez befolyásolja többek között a kapott segítség mértékét)

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le most!

FIGYELEM! A régi típusú utalványok kódjait (16 jegyű számkód) a jelenlegi foglalási rendszer nem tudja kezelni. Természetesen ezek a beváltási időn belül továbbra is érvényesek, a helyszínen a játék előtt bemutatva tudjátok őket felhasználni!