Mágikus kastély szabaduloszoba gyerekeknek

mágikus kastély információk
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Mágikus kastély

Szabadulószoba gyerekeknek!

 

 

A Kobold bent szeretne tartani benneteket a kastélyában, de mesebeli segítőitek ezt nem fogják annyiban hagyni!
A közreműködésükkel ki fogjátok tudni nyitni a kijáratot… ha ügyesen dolgoztok együtt, csapatban.

 

Egy szép nyári napon, a barátaiddal való kirándulás során, felfedezitek egy labirintus elrejtett bejáratát az erdő mélyén.
Régi mesékben hallottátok, hogy a labirintus végén, egy kastélyban él a Kobold, aki erdei teremtményeket és természetjárókat zár be a birodalmába, hogy örökre az ő szolgálói legyenek.
A mese most életre kel és a történet valósággá válik. A Kobold és a Mágikus kastély valóban létezik!
Elhatározzátok hát, hogy ti nem hagyjátok magatokat csapdába ejteni, sőt, kiszabadítjátok az összes többi teremtményt a bezártságból.
Ne aggódjatok, nem lesztek egyedül! A Tündér, a Varázsló és a Bűvész lélekben mindvégig veletek lesz, segít majd nektek megoldani a Kobold összes furfangos fejtörőjét, amit azért talált ki, hogy senki ne tudja kinyitni a Kastély kijáratát ellepő lakatokat.

Vajon ti sikerrel jártok és vissza tudjátok adni a szabadságot az erdő lakóinak?

 

  • SZABADULÓSZOBA GYEREKEKNEK (Ez a kalandunk kifelyezetten gyerekek számára készült, de vegyes csapatokban is tökéletesen játszható.)
  • Ajánlott korhatár 6-12 éves korig Természetesen ettől eltérő korú játékosokat is szívesen látunk nagyobb csapatok résztvevőjeként!
  • NAGYKORÚ FELÜGYELETE MELLETT JÁTSZHATÓ A nagykorú felügyelő vagy felügyelők részvétele a játékban INGYENES, amennyiben nem szeretne aktív tagja lenni a csapatnak és nem vesz részt a feladatok megoldásában! Nincs megkötve, hogy hány felnőtt lehet bent felügyelőként a játéktérben, de érdemes figyelembe venni, hogy kevesebb emberrel nagyobb a játékélmény.
  • 2-8 fő részére ajánlott (A járatokban kényelmesen egy ember fér el, ezért főképp libasorban tudtok haladni, saját felelősségre 9 főt is beengedünk).
  • 60 perc a játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 80-90 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig).
  • A játék labirintus része félhomályban játszódik! Amennyiben nem kedveled a homályosabb és szűkebb helyeket, nem javasoljuk a játékban való részvételt!
  • Csak magyar nyelven elérhető! 

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le most!

FIGYELEM! Kuponkibocsájtó partnereink (Kártyapláza, Questhunter stb.) utalványkódjait a foglalási rendszer nem tudja kezelni. Természetesen ezek a beváltási időn belül és a érvényesek, a helyszínen a játék előtt bemutatva tudjátok őket felhasználni! Amennyiben a foglalásnál a megjegyzés rovatban feltüntetitek, hogy iylennel érkeztek hozzánk, azzal megkönnyítitek a munkánkat. 🙂