film szabadulószoba star wars

Star Wars inormációk
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Star Wars

 

Star Wars film alapú szabadulószoba

 

Mindig is szerettél volna a Csillagok háborúja történetek hőseinek bőrébe bújni? Most lehetőséged van rá, hogy részese légy a történetnek! Az Escape Zone élethű, Star Wars film szabadulószoba most valóra váltja a kívánságod!

 

Javában dúl a polgárháború. A birodalmiak rettegett szuperfegyvere, a Halálcsillag veszélyt jelent mindenre és mindenkire. Csatahajókat, de akár egyenesen bolygókat is meg tud semmisíteni hatalmas lézerágyújával. Úgy tűnik, a lázadók egyetlen esélye, ha megpróbálják megtalálni az űrállomás gyenge pontját, ahol egy jól időzített és célzott támadással talán sikerül hatástalanítani és szétrobbantani azt.

Csapatod, az ellenállás kommandójának elit alakulata azt a megtisztelő ám nagyon nehéz megbízást kapja, hogy egyenesen a halálcsillag fedélzeti számítógéprendszeréből szerezze meg a fájlokat.

R2D2 droid, akit az egész támaszpont jól ismer mint állandó segítőtársat, már fel is jutott a csillagra egy titkos útvonalon, egy lopott biztonsági kód használatával. Sajnos azonban a rohamosztagosok észrevették a droidot, aki mivel nem tudta magát megfelelően azonosítani, elkülönítették egy cellába.

A küldetés bonyolult. Meg kell szereznetek valahogyan a fájlokat, és rá kell töltenetek azokat R2-ra, majd egy mentőkabin segítségével ki kell lőnötök az egész „csomagot” az űrbe.

Csapatod feladata tehát R2D2 droid kiszabadítása a rettegett Halálcsillagról, és az űrállomás terveinek eljuttatása a Lázadók támaszpontjára. Mindezt 60 percen belül el kell végeznetek, különben Vader nagyúr fénykardjával találjátok szemben magatokat.

 

Star wars szabadulószoba pályánk technikai jellegű, ügyességi és logikai feladatokkal egyaránt találkozhattok, analóg lakatok nincsenek, és a keresésre is kisebb hangsúly helyeződik a játék során. Film szabadulószoba, ennek hűen nagy figyelmet fordítottunk a berendezésre és a díszletre, hogy valóban az űreposz egy jelenetében érezhessétek magatokat!

 

  • FELNŐTT JÁTÉK (Ez a kalandunk elsősorban felnőttek részére készült, de vegyes csapatokban gyermekek is részt tudnak venni benne. 14 éves kor alatt nagykorú felügyelete szükséges)
  • 2-6 fő részére ajánlott (A játéktérben maximum hat játékos fér el, a technikai részek pedig „átverhetőek” 7 fő részvételével, ezért nem javasoljuk a plusz csapattagot ezen a pályánkon)
  • 60 perc a játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 80-90 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig)
  • Harmadik generációs játék (a játékban egyáltalán nem kell számítanod keresgélésre, régi típusú lakatokra és kulcsokra. Főként digitális zárak, lézerkapuk nyitásával, ügyességi és logikai feladatokkal tudsz előrehaladni a megoldásban)
  • Választható nehézségi szint (a játék előtt jelezni tudjátok az játékmesterünknek, hogy könnyű, vagy nehéz szinten szeretnétek játszani, ez befolyásolja többek között a kapott segítség mértékét)

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le most!

FIGYELEM! Kuponkibocsájtó partnereink (Kártyapláza, Questhunter stb.) utalványkódjait a foglalási rendszer nem tudja kezelni. Természetesen ezek a beváltási időn belül és a érvényesek, a helyszínen a játék előtt bemutatva tudjátok őket felhasználni! Amennyiben a foglalásnál a megjegyzés rovatban feltüntetitek, hogy iylennel érkeztek hozzánk, azzal megkönnyítitek a munkánkat. 🙂