Vissza a jelenbe!

Vissza a jelenbe információk
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

VISSZA A JELENBE

 

Vissza a jelenbe film alapú szabadulószoba

 

Az energiátok fogyóban. Az időgép összezavarodott. Ez nem igazán az a kor és hely, ahol lenni szeretnétek…
De egy kis ügyességgel és egy nagy adag logikával még a saját oldalatokra is fordíthatjátok a körülményeket az elhagyott atomreaktor vezérlőjében!

 

Eddigi legnehezebb és legösszetettebb pályánk ötlete a “Vissza a jövőbe” című sikerfilm történetére épül.
Az évszám 1985, a helyszín egy üzemen kívüli szovjet erőmű, ahova a lemerült fluxuskondenzátor miatt kerültetek. Az időgépeteknek szüksége van energiára, kézenfekvő tehát, hogy ezt a reaktor bekapcsolásával termeljétek meg. Szerencsére az erőműben régebben Dr. Emmett Brown, azaz “a Doki” is dolgozott, és mivel ő már számított arra, hogy egy esetleges balszerencse ide hozhat benneteket, rengeteg segítséget hagyott az irodában, hogy megoldjátok a bonyolult feladatot.
Azonban erre maximum 90 perc áll rendelkezésetekre, ugyanis a helyszínt másfél óránként átvizsgálja a biztonsági szolgálat és minden illetéktelen behatolót eltávolítanak onnan.
Siessetek tehát, nehogy véletlenül a múltban ragadjatok! Vajon sikerül visszajutnotok a jelenbe?

 

  • FELNŐTT JÁTÉK (Ez a kalandunk elsősorban felnőttek részére készült, de vegyes csapatokban gyermekek is részt tudnak venni benne.)
  • FIGYELEM! Ezt a pályánkat nehézsége miatt inkább szabadulószobás gyakorlattal rendelkező játékosoknak és csapatoknak szánjuk, akik igazi kihívásra vágynak! Természetesen, ha érzed magadban az erőt, kezdőként is megpróbálozhatsz vele, de javasoljuk, hogy a csapatodban legyen olyan, aki már szerzett némi rutint a múltban. 😉
  • 2-10 fő részére ajánlott (Minden korosztály részére ajánlott! 14 éves kor alatt szülői felügyelettel)
  • Kevert típusú kijutós játék (Ebben a játékunkban a szabadulós játékok mindeféle feladata képviselteti magát, tehát kulcsokat, digitális szerkezeteket, agyafúrt fejtörőket, logikai- és ügyességi feladatokat egyaránt meg kell majd oldanod a továbbjutáshoz. Kivételt képeznek ez alól a keresgélős feladatok, ezen a pályán soha semmi nincs elrejtve)
  • 90 perces, hosszított játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 110-120 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig)
  • Választható nehézségi szint (a játék előtt jelezni tudjátok az játékmesterünknek, hogy könnyű, vagy nehéz szinten szeretnétek játszani, ez befolyásolja többek között a kapott segítség mértékét)

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le most!

FIGYELEM! Kuponkibocsájtó partnereink (Kártyapláza, Questhunter stb.) utalványkódjait a foglalási rendszer nem tudja kezelni. Természetesen ezek a beváltási időn belül és a érvényesek, a helyszínen a játék előtt bemutatva tudjátok őket felhasználni! Amennyiben a foglalásnál a megjegyzés rovatban feltüntetitek, hogy iylennel érkeztek hozzánk, azzal megkönnyítitek a munkánkat. 🙂