LEGÉNYBÚCSÚ SZABADULÓSZOBA AZ ESCAPE ZONE-BAN

IZGALMAS KEZDETE ÉS EGYIK LEGJOBB PROGRAMJA LESZ A NAPNAK A LEGÉNYBÚCSÚ SZABADULÓSZOBA!

Legénybúcsú szabadulószoba

Ünnepeljetek nálunk!

IDŐPONTFOGLALÁS

Eljött a legénybúcsú ideje és ti a megfelelő program összerakásán dolgoztok a legjobb cimborátoknak? A nap egyik legjobb szórakozását fogja nyújtani a közös kijutós játék!

Akár kezdésként, akár egyik állomáskként, de befejező élményként is tökéletes választás a közös szabadulás egyik izgalmas, élethű díszletekkel ellátott, agyafúrt szobánkból. Akár tízfős csapattal is jöhettek és a pályáink témái között biztosan megtaláljátok majd a nektek és főleg a vőlegénynek megfelelőt.
Kérésetekre egyedivé is tehetjük a játékot: feldíszíthetjük személyreszóló dekorációkkal, elrejhetünk kisebb meglepetéseket a pályán, ha van ötletetek, akár plusz felaldatot is be tudunk építeni a játékmenetbe. Ha welcome drinket vagy pizzát szeretnétek, csak jelöljétek be ezeket a foglalásnál és ott fog benneteket várni a játéknál!
Válasszatok az egész társaság kedvére való kalandot! Három pályánk vár benneteket, a legkülönbözőbb agyafúrt rejtélyekkel, feladatokkal, ügyességi játékokkal, útvesztővel, hogy próbára tegyétek magatokat.

 

Most már nincs más dolgotok, mint kiválasztani a legénybúcsú napjához méltó szabadulószobát! Válaszhattok akár horror-, akár Star Wars-, akár időutazós témájú játékainkból. Ünnepeljétek az „utolsó szabad” napot a halálcsillag fedélzetén, egy elhagyatott szovjet atomreaktor vezérlőjében, egy labirintus útvesztőjében, vagy egy kastély grófjának fogságában. A jó hangulat és szórakozás minden esetben garantált lesz, ezt megígérhetjük!

PÁLYAVÁLASZTÁS

 

Egyedi kéréseitekkel mindenképpen keressetek bennünket elérhetőségeinken, hogy időben meg tudjuk ezeket beszélni és fel tudjunk rájuk készülni.