SZÜLETÉSNAPI SZABADULÓJÁTÉK AZ ESCAPE ZONE-BAN

Mi is lehetne izgalmasabb ajándék, mint egy igazi szabadulószobás élmény, ahol az ünnepelt egy izgalmas történetben találja magát és minden ügyességét bevetve kell megoldania a rá és csapatára váró ravaszabbnál ravaszabb feladatokat?

Születésnapi szabadulójáték

Ünnepeljetek nálunk!

 

Ajándékozzatok egy felejthetetlen élményt az ünnepeltnek egy szabadulással!
A születésnapi szabadulójáték garantáltan szuper szórakozás az egész csapatnak, igazi meglepetés a szülinaposnak.

 

Válasszatok ki az ajándékozotthoz leginkább passzoló kalandot öt izgalmas játékunk közül amelyeket három pályánkon rendeztünk be. Biztosak lehettek, hogy találtok majd kedvére valót! Kínálatunkban megtalálhatóak ugyanis egyaránt a horror elemekkel díszített pályák, a misztikus kalandok, vagy az ürlegendák is. Komolyabb fejtörést kínáló időutazós pályát is válaszhattok, de a gyerekek részére is készültünk szabadulójátékkal!

 

– Az ünnepeltünk szereti a Csillagok háborúja univerzumát? Tökéletes választás lesz számára a Star Wars pályánk!
– Egy izgalmas, de mégis klasszikus, sok lakattal lezárt szobát választanátok neki? Labirintus kastély pályánk pont ilyen!
– Kedveli a Vissza a jövőbe filmek időutazós sztorijait? Netán otthonosan mozogna egy bonyolult feladatokkal teli elhagyatott erőműben? Nem kérdés, hogy a Vissza a jelenbe szobánk az, amit a legjobban élvez majd!
– Szereti a sötét, misztikus, ijesztő helyeket? Stressz alatt is megfelelően tudja használni a fejét? Neki bizony a Félelem labirintusa kell!
– A legfiatalabb korosztály képviselője, ám mégis ki. szeretné próbálni napjaink egyik legnépszerűbb szabadidős programját a szabadulójátékot? Neki a Mágikus kastély könnyebben megoldható feladataival készültünk!

 

Válasszátok népszerű ajándékutalványunkat! Ha azt szeretnétek, hogy az ünnepelt egy maga által választott időpontban és pályán játszhasson barátaival, családjával nálunk, utalványunk remek megoldás.

 

Tipp: Öltöztessétek egyedi díszítésekkel pályáinkat! Hozzatok személyre szabott dekorációkat, képeket, vagy kérjétek az általános szülinapi dekorációkat tőlünk.
Tipp: Ha igénylitek, kibérelhetitek termünket ünneplésre is! A játék után, így akár az ajándékozás, a tortázás, egy közös pizzázás vagy egy koccintás is belefér majd a programba.

 

Keressetek bennünket igényeitekkel elérhetőségeinken, igyekszünk minden ötletet valóra váltani!

 

HA SZERETNÉTEK ÜNNEPLÉS CÉLJÁBÓL LEFOGLALNI A „KASTÉLY SZOBÁT”: A FOGLALÁSNÁL, A LABIRINTUS JÁTÉKVARIÁCIÓK MENÜPONT ALATT TEHETITEK MEG, A „SZÜLETÉSNAPI TEREMBÉRLET” KIVÁLASZTÁSÁVAL A LEGÖRDÜLŐ MENÜBŐL!