a félelem Labirintusa ikon

Labirintus információk
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

A félelem labirintusa

 

A labirintus mélyén élőhalottak készülnek futószalagon.
Vajon Te és csapatod is egy lesz majd közülük mire lejár az egy óra, vagy sikerül még időben kijutnotok?

 

Gondoltátok volna, hogy az apokalipszis pont Budapestről, egy titkos labirintusból indul majd el? Senki sem sejtette…
Pedig valahol a budai hegyek gyomrában, egy élőhalott hadsereg vár az utolsó parancsra, hogy elhozza az ítéletnapot.
Nektek, az elit zombi-irtó kommandónak viszont van még egy utolsó esélyetek! 1 órányi időtök van az invázióig, hogy eljussatok a halottaktól hemzsegő, elátkozott labirintuson keresztül a szörnyű laborba, ahol a zombik „készülnek” és megtaláljátok azt a szérumot, ami életre hívja őket.
Ha sikerrel jártok és sikerül ki is szabadulnotok az erősen őrzött és gondosan lezárt építményből, akkor meglesz a megoldás a megállításukra és a totális pusztulást is megakadályozzátok.
Kalandra fel kommandósok, a küldetés indul…

 

  • Közel 100m2 játéktér Egy labirintuson és több helyiségen is keresztül kell majd jutnotok.
  • 18 éves kor fölött ajánlott (Természetese azokat a fiatalabb játékosokat is szívesen látjuk, akik kedvelik és szívesen átélnék a nyomasztóbb hangulatot.)
  • 2-8 fő részére ajánlott (A járatokban kényelmesen egy ember fér el, ezért főképp libasorban tudtok haladni, saját felelősségre 9 főt is beengedünk.)
  • Klasszikus jellegű kijutós játék (Ebben a játékunkban, sokak örömére, nagyobb hangsúlyt fektettünk a szabadulós játékok klasszikus elemeire, mint a keresgélés, bújtatott információk észrevétele és megfejtése, hagyományos kulcsok használata, számos lakat kinyitása és ügyességi feladatok megoldása)
  • 60 perc a játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 80-90 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig)
  • Választható nehézségi szint (a játék előtt jelezni tudjátok az játékmesterünknek, hogy könnyű, vagy nehéz szinten szeretnétek játszani, ez befolyásolja többek között a kapott segítség mértékét)

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le most!

FIGYELEM! Kuponkibocsájtó partnereink (Kártyapláza, Questhunter stb.) utalványkódjait a foglalási rendszer nem tudja kezelni. Természetesen ezek a beváltási időn belül és a érvényesek, a helyszínen a játék előtt bemutatva tudjátok őket felhasználni! Amennyiben a foglalásnál a megjegyzés rovatban feltüntetitek, hogy iylennel érkeztek hozzánk, azzal megkönnyítitek a munkánkat. 🙂