Gyakran Ismételt Kérdések

 • „Milyen ruhában menjek játszani?”
  Kényelmes, utcai ruha viselése ajánlott, földön kúszni, falra mászni nem kell.
 • „Mi történik, ha bepánikolok?”
  A játék indítása előtt ellátjuk játékosainkat a szükséges információkkal, minden szobánk el van látva továbbá egy úgynevezett “pánikgombbal”, aminek a megnyomásával azonnal ki tudnak jönni az adott pályáról.
 • „Hogyan tudok időpontot foglalni?”
  Az online foglalási rendszerünkben a weboldalunkon (épp ott jársz). Ha valami oknál fogva ez nem sikerülne, vagy nehézségekbe ütközöl, akkor jelezd e-mailben vagy telefonon és mi szívesen segítünk. Írd meg a kívánt pontos időpontot és szobát, illetve a telefonszámodat is add meg a sikeres foglaláshoz. A többi már szinte magától megy, legalábbis Te úgy érzed majd, mert mi csináljuk helyetted.
 • „Ajándékba adnám az élményt, mi a teendő?”
  A nyitó oldalunkon található “Ajándék Utalvány Vásárlása” gombra kattintva tudsz élményt ajándékozni, az ott leírtak szerint
 • „Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?”
  Igen, ha min. 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mail-t, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani.
 • „Mikor tudjuk legkésőbb lemondani a foglalásunkat?”
  Lemondást legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudunk csak elfogadni, az után a játék árának 50%-át át kell utalni, vagy behozni készpénzben egy előre egyeztetett időpontban!
 • „Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?”
  A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet az Escape Zone.
  Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Ittas személyt nem tudunk beengedni a játékra.
 • „Időpontot szeretnék foglalni!”
  Időpontot a foglalási rendszerben tudsz foglalni vagy telefonon.
 • „Többen szeretnénk menni, mint az adott pálya létszáma, lehetséges ez?”
  A pályák és az élmény egy adott létszámra van kalibrálva, azonban ha mindenképp többen szeretnétek jönni, 1-2 plusz fő saját felelősségre még általában megoldható, de annak tudatában, hogy így szűkösebb a tér a játék során… Konkrétabb infókért érdeklődjetek telefonon.
 • „Hány pályátok van?”
  Összesen három pályánk van, öt különböző tematikával, előre jelezve változtatható nehézségi szinttel, ami befolyásolja majd a játék közben kapott segítségek mennyiségét is.
 • Mindig ugyanaz egy adott pálya, azaz ha visszamegyek, változik valami?”
  Egy adott pálya játékmenete mindig ugyanaz! Ennek ellenére vannak olyanok, akik „nem jutottak ki”, ezért nekifutnak még egyszer!
 • „Külföldieknek is izgalmas a játék? Mennyire kell nyelvtudás?”
  A pályát vagy magyarul vagy angolul tudjuk elindítani. Vegyes csapatok esetében döntsetek, azt a pár mondatot a csapattagok könnyedén le tudják egymásnak fordítani, melyek szükségesek a kijutáshoz!
  Ha angolul kéritek a pályát, foglaljatok a rendszerben ugyanúgy, mint mindenki, de kérjük, hogy mindenképpen írjatok be a megjegyzés rovatba, hogy angol pályát kértek!
 • „Szívbetegek, kismamák jöhetnek?”
  Természetesen! Játékaink nagy részében, nem az ijesztgetés adja a lényeget, díszleteken és a hangulaton kívül pályáinkon semmi ijesztő dolgot nem találtok. Kivételt képez ez alól A félelem labirintusa játékunk, ahol arra törekedtünk, hogy minél nyomasztóbb hangulatot teremtsünk meg az erre vágyók számára! Azonban fontos, hogy mint mindenki, szívbetegek is csak saját felelősségre vehetnek részt a programokban!
 • „Mikor érkezzetek a játékra?”
  Célszerű a lefoglalt időpont előtt pontosan 10 perccel érkezni, hogy legyen időtök felkészülni. Nyomatékosan kérünk titeket hogy ne késsetek, mivel a játék turnusokban zajlik, tehát ha késtek, játékidőtök rövidülhet!
 • „Van mosdó/WC?”
  Természetesen van, de megkérünk benneteket, hogy lehetőség szerint az ilyen jellegű a dolgokat még otthon intézzétek, ugyanis nagyobb csapatok esetén ezzel akár 10-15 perc is elmehet, amit a játék szabályainak ismertetésére kell felhasználnunk.
 • „Kiknek nem ajánlott?”
  A játékban mindenki csak saját felelősségére vehet részt, azonban klausztrofóbiában, epilepsziában szenvedő egyén számára még így sem ajánljuk!
  Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló személyek a játékban nem vehetnek részt.
  Amennyiben ilyen állapotban jelensz meg, a játéktérre nem léphetsz be!
 • „Mennyibe kerül egy szabadulás?”
  A játék ára minden esetben az egyes játékokon résztvevő csapattagok számától függ. Minél többen alkotják a csapatotokat, annál kedvezőbb áron tudtok játszani. A díjak ennek megfelelően 2600 Ft/fő-től 5000 Ft/fő-ig terjednek és mindig egy adott játékra érvényesek.