GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • „Milyen ruhában menjek játszani?”
  Kényelmes, utcai ruha viselése ajánlott, földön kúszni, falra mászni nem kell.
 • „Mi történik, ha bepánikolok?”
  A játék indítása előtt ellátjuk játékosainkat a szükséges információkkal, minden szobánk el van látva továbbá egy úgynevezett „pánikgombbal”, aminek a megnyomásával azonnal ki tudnak jönni az adott pályáról.
 • „Hogyan tudok időpontot foglalni?”
  Az online foglalási rendszerünkben a weboldalunkon (épp ott jársz). Ha valami oknál fogva ez nem sikerülne, vagy nehézségekbe ütközöl, akkor jelezd e-mailben vagy telefonon és mi szívesen segítünk. Írd meg a kívánt pontos időpontot és szobát, illetve a telefonszámodat is add meg a sikeres foglaláshoz. A többi már szinte magától megy, legalábbis Te úgy érzed majd, mert mi csináljuk helyetted.
 • „Milyen módon fizethetem ki a játék árát?”
  A játékok árát előre is ki tudod fizetni, a foglalás után kapott visszaigazoló emailben található fizetési linkre kattintva, vagy ha az kényelmesebb, a helyszínen is megteheted akár készpénzzel, akár bankkártyával. SZÉP kártyát azonban jelenleg sajnos nem tudunk elfogadni.
 • „Ajándékba adnám az élményt, mi a teendő?”
  A nyitó oldalunkon található ajándékutalvány gombra kattintva tudsz élményt ajándékozni, az ott leírtak szerint
 • „Nem fogaadja el a rendszer az utalványom kódját a foglaláskor, mit tegyek?”
  Az új foglalási rendszerünk csak az általunk kibocsájtott utalványok kódjait tudja kezelni. Ettől függetlenül természetesen minden érvényes utalványt fel tudsz használni játékainkra továbbra is, amit egy partnerünk állított ki és nálunk is beváltható. A felhasználáshoz az utalványt mindenképpen hozd magaddal és a játék előtt mutasd meg a játékmesternek.
 • „Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?”
  24 órával a játék kezdete előttig van lehetőséged az időpontod módosítására, amit a visszaigazoló emailben található link segítségével tehetsz meg.
 • „Mikor és hogyan tudjuk legkésőbb lemondani a foglalásunkat?”
  A visszaigazoló email-ben tudod kezelni a foglalásod, van lehetőséged átütemezni és lemondani is. Lemondást legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudunk csak elfogadni, az után a játék árának 50%-át át kell utalni, vagy behozni készpénzben egy előre egyeztetett időpontban! Meg nem jelenés esetén a kifizetett játékok árát nincs módunkban visszautalni!
 • „Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?”
  A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek, kivételt képez ez alól a Mágikus kastély pályánk, amit direkt gyerekcsapatok számára készítettünk. Szülői felügyelettel és gyermek-felnőtt vegyes csapatokban a kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet az Escape Zone bármelyik másik kalandja.
  Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Ittas személyt nem tudunk beengedni a játékra.
 • „Időpontot szeretnék foglalni!”
  Időpontot a foglalási rendszerben tudsz foglalni. Ha nem sikerülne, kereshetsz bennünket telefonon, segítünk!
 • „Többen szeretnénk menni, mint az adott pálya létszáma, lehetséges ez?”
  A pályák és az élmény egy adott létszámra van kalibrálva ezért nem ajánlott. Azonban ha mindenképp többen szeretnétek jönni, 1-2 plusz fő saját felelősségre még általában megoldható, de annak tudatában, hogy így szűkösebb a tér a játék során, a játékélmény pedig csökkenhet… Ha további kérdésetek lenne ezzel kapcsolatban, érdeklődjetek nálunk telefonon.
 • „Többen vagy kevesebben lettünk, mint a foglalásban általunk megadott létszám. Van valami teendőnk, kell ezt előre jeleznünk?”
  Nem szükséges. A csapatlétszám az igényeitek szerint szabadon változtatható a játék kezdetéig, a foglalásban megjelölt létszám csak tájékoztató jellegű információ a számunkra.
 • „Hány pályátok van?”
  Összesen három pályánk van, öt különböző tematikával, előre jelezve változtatható nehézségi szinttel, ami befolyásolja majd a játék közben kapott segítségek mennyiségét is.
 • Mindig ugyanaz egy adott pálya, azaz ha visszamegyek, változik valami?”
  Egy adott pálya játékmenete mindig ugyanaz! Ennek ellenére vannak olyanok, akik „nem jutottak ki”, ezért nekifutnak még egyszer!
 • „Külföldieknek is izgalmas a játék? Mennyire kell nyelvtudás?”
  A pályát vagy magyarul vagy angolul tudjuk elindítani. Vegyes csapatok esetében döntsetek, melyik nyelven szeretnétek a programot, azt a pár mondatot a csapattagok könnyedén le tudják egymásnak fordítani, melyek szükségesek a kijutáshoz!
  Ha angolul kéritek a pályát, foglaljatok a rendszerben ugyanúgy, mint mindenki, de kérjük, hogy a játékmesternek majd mindenképpen jelezzétek, hogy angol nyelvű játékvezetést kértek!
 • „Szívbetegek, kismamák jöhetnek?”
  Természetesen! Játékaink nagy részében, nem az ijesztgetés adja a lényeget, díszleteken és a hangulaton kívül pályáinkon semmi ijesztő dolgot nem találtok. Kivételt képez ez alól A félelem labirintusa játékunk, ahol arra törekedtünk, hogy minél nyomasztóbb hangulatot teremtsünk meg az erre vágyók számára! Azonban fontos, hogy mint mindenki, szívbetegek is csak saját felelősségre vehetnek részt a programokban!
 • „Mikor érkezzetek a játékra?”
  Célszerű a lefoglalt időpont előtt pontosan 10 perccel érkezni, hogy legyen időtök felkészülni. Nyomatékosan kérünk titeket hogy ne késsetek, mivel a játék turnusokban zajlik, tehát ha késtek, játékidőtök rövidülhet!
 • „Van mosdó/WC?”
  Természetesen van, de megkérünk benneteket, hogy lehetőség szerint az ilyen jellegű a dolgokat még otthon intézzétek, ugyanis nagyobb csapatok esetén ezzel akár 10-15 perc is elmehet, amit a játék szabályainak ismertetésére kell felhasználnunk.
 • „Kiknek nem ajánlott a szabadulószoba-kaland?”
  A játékban mindenki csak saját felelősségére vehet részt, azonban klausztrofóbiában, epilepsziában szenvedő egyén számára még így sem ajánljuk!
  Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló személyek a játékban nem vehetnek részt.
  Amennyiben ilyen állapotban jelensz meg, a játéktérre nem léphetsz be!
 • „Mennyibe kerül egy szabadulás?”
  A játék ára minden esetben az egyes játékokon résztvevő csapattagok számától függ. Minél többen alkotják a csapatotokat, annál kedvezőbb áron tudtok játszani. A díjak ennek megfelelően 2600 Ft/fő-től 5000 Ft/fő-ig terjednek és mindig egy adott játékra érvényesek. Bővebben erről az Áraink menüpontban tudsz tájékozódni.