CSAPATÉPÍTÉS AZ ESCAPE ZONE-BAN

CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK BUDAPESTEN

csapatépítés

ÉLŐ SZABADULÓS JÁTÉK – CÉGES CSAPATÉPÍTÉS

Rázd fel a kollégákat egy izgalmas kalanddal az Escape Zone szabaduló pince-labirintusában!
A szabadulószoba programok mára az egyik legkedveltebb csapatépítő játékok Budapesten és szerte az országban. Nem véletlenül, ugyanis ezek az agyafúrtan kitalált, összetett feladatokkal teli, úgynevezett csoportkohéziós játékok remekül alkalmasak arra, hogy egy cég, vagy akár egy baráti társaság kevésbé közeli tagjait összekovácsolják. Kiderülhet, hogy ki hogyan dolgozik együtt a többiekkel, mennyire tudja esetleg megoldásra vagy továbblépésre ösztönözni, vezetni a többieket.
A szabadulós játékok minden esetben több ember együttes gondolkodását, ügyességét vagy fizikai cselekvőképességét kívánják meg a végső cél eléréséhez: a kijutáshoz.
Céged van és szeretnéd elérni, hogy a csapatod tagjai jobban megismerjék egymást, jobban összeszokjanak? Egy munkacsoportban, divízión, irodában dolgozol emberekkel és szeretnéd, hogy a kapcsolat barátibbra forduljon köztetek? Az ismerőseid egy része kevésbé ismeri még a másik részét? Ha bármelyik kérdésre a válaszod igen, akkor a kijutós játék csapatépítés lesz a ti programotok!
Az Escape Zone szabadulószoba Budapest-ben, a 2013-as nyitásunk óta számtalan csapatépítőt vezényeltünk már le, az egészen kicsi, 4-6 fős munkacsoporttól kezdve, egészen a nagyobb vállalkozások számos tagot számláló divízióival bezárólag. Biztos lehetsz tehát benne, hogy nálunk remek szórakozásban, és igazi csapatépítő élményekben lesz része mindenkinek, aki részt vesz a rendezvényen.

Nézd meg, milyen játékokból választhattok!

 

FIGYELEM! Céges csapatépítés időpontofoglalása KIZÁRÓLAG email-es vagy telefonos egyeztetés során történik!

3 pályánkon játszható 5 kalandunk számtalan kombinációt biztosít csapatépítésekre legyen szó kis cégről vagy nagy vállalatról egyaránt.

Egy időben 2 és 24 fő közötti csapatokat tudunk fogadni, turnusokban pedig ezek többszöröse is megoldható, így akár 100 fő is tud nálunk játszani egy délután folyamán.

4 játék esetén 15% , 8 játék esetén 30% kedvezményt adunk!

Nagyobb létszámú csapatépítő rendezvények esetén, egyedi megállapodással akár még kedvezőbb ár is elérhető!

Csapatépítő javaslatunk: HÁZIVERSENY!!!
2 vagy több csapat esetén ajánlott az összes csapatnak több pályánkon is játszania egy kört, így mindenkinek lesz egy részideje, ami alatt teljesítették az adott pályát. Ezeket a csapatok a játék végén összemérhetik, így versenyezve egymással.

További információért lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

Lepd meg csapatod egy ajándékutalvánnyal!

Válassz ajándékutalványainkból, hogy akár meglepetésként is átadhasd kollégáidnak vagy dolgozóidnak a szabadulószoba élményt! Kattints az alábbi gombra és már ki is választhatod a létszámnak megfelelő kupont.