LÁNYBÚCSÚ KIJUTÓSJÁTÉK AZ ESCAPE ZONE-BAN

Mi is lehetne izgalmasabb kezdete egy lánybúcsús programnak, mint egy igazi kijutósjáték élmény, ahol a menyasszony egy izgalmas történetben találja magát csapatával? Garantált lesz a jókedv, a csapat még jobban összekovácsolódik és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodik mindenki!

Lánybúcsú kijutósjáték

Ünnepeljetek nálunk!

 

Közeleg a nagy nap, szerveződik az utolsó igazi szabad csajos este. Indításnak, a nap közepére, vagy akár egy izgalmas befejezésnek is nagyszerű választás, önfeledt szórakozás a szabadulójáték az Escape Zone egyik szobájában.

Szedjétek össze az akár tízfős csapatot és hozzátok el a menyasszonyt egy szuper programra, mulassatok egy jót úgy, hogy közben a logikátokat, a csapatszellemet és az ügyességeteket is próbára teszitek! Ha a társaság tagjai kevésbé ismerik egymást, úgy a nálunk található csapatépítő feladatokkal biztosan egységet fogtok kovácsolni a résztvevőkből.

 

Szeretnétek igazán egyedivé és emlékezetessé tenni ezt az amúgy is izgalmas eseményt? Jó ötlet a szabadulószoba, de hiányzik még valami ami személyessé tenné a programot? Azon töritek a fejeteket, hogyan lehetne még inkább a menyasszony személyének tetsző a szervezés? az Escape Zone csapata ebben mind partneretek lesz! Néhány változtatással teljesen egyénre szabhatjuk a helyszínt, vagy akár magát a történetet is. Beleszőhetjük az eljegyzés dátumát egy feladatba, vagy elrejthetjük az ifjú párról készült fotók sokaságát is a pályán. Lehet a játék célja a lánybúcsú következő állomásának kitalálása is… Gyakorlatilag csak a ti fantáziátok szab határt annak, hogy mennyire változtassuk meg igényeitek szerint a játékot!

 

– Egyedi dekorációt szeretnétek? Megoldjuk!
– Jól esne egy welcome drink? Nem probléma!
– Saját ajándékaitokat is elrejtenétek a pályán? Mi sem természetesebb!

 

Ha eldöntöttétek, hogy beleszövitek ezt a programot az utolsó igazi csajos napba/estébe, nincs más dolgotok, mint kiválasztani a menyasszonynak nektek leginkább megfelelő pályánkat! A könnyebbtől az egészen nehézig, a misztikustól az időutazóson keresztül a horrorig megtaláltok minden izgalmas rejtélyt nálunk. Az igazi izgalmak persze majd csak a helyszínen kezdődnek és biztosan tökéletesen megalapozzák majd a hangulatot!
Keressetek bennünket különleges kéréseitekkel elérhetőségeinken, szinte mindent meg tudunk valósítani!