Labirintus kastély ikon

Labirintus információk
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Labirintus kastély

labirintus budapest szabadulószoba

 

 

Gróf Véressy terve világos: rémuralom Európa felett. Csakhogy nem számolt Veled és csapatoddal!
Vajon ti megoldjátok a feladatokat egy órán belül, vagy akaratokon kívül ti is a Gróf hadseregének tagjaivá váltok?

 

Valahol a budai hegyek belsejében, egy labirintus mélyén, titkos kastélyában él Véressy gróf és családja.
A gróf szeretné leigázni és uralma alá venni Európát, ezért a kastély egy rejtett termében laboratóriumi emberkísérleteket folytat. Először az élőkből kiszívja az életerőt, majd az ebből nyert szérum által a holtakat feltámasztva mindenféle rémszülötteket kreál, hogy megalkossa saját legyőzhetetlen hadseregét.
Rajtad és csapatodon múlik Európa jövője, ugyanis ha megtaláljátok a kastélyt a labirintus kijáratánál, és a gróf által kifejlesztett eddigi legerősebb szérumot, nem fogja tudni megvalósítani őrült tervét és nem jelent többet veszélyt az emberiségre.
A gróf éppen úton van, hogy megszerezze a szérum utolsó hozzávalóját, amivel az teljes lesz és működőképes, de egy óra múlva haza is tér. A kastélyt gondosan lezárta, hogy onnan senki ne tudjon kijutni, még ha meg is találja azt.
Csapatoddal tehát pontosan egy órátok maradt kiszabadulni a labirintus mélyéről és megtalálni a legerősebb vérmintát.

Európa szeme most rátok szegeződik…

 

  • FELNŐTT JÁTÉK (Ez a kalandunk elsősorban felnőttek részére készült, de vegyes csapatokban gyermekek is részt tudnak venni benne. 14 éves kor alatt nagykorú felügyelete szükséges)
  • Közel 100m2 játéktér (Egy labirintuson és több helyiségen is keresztül kell majd jutnotok)
  • 2-8 fő részére ajánlott (A járatokban kényelmesen egy ember fér el, ezért főképp libasorban tudtok haladni, saját felelősségre 9 főt is beengedünk.)
  • Klasszikus jellegű kijutós játék (Ebben a játékunkban, sokak örömére, nagyobb hangsúlyt fektettünk a szabadulós játékok klasszikus elemeire, mint a keresgélés, bújtatott információk észrevétele és megfejtése, hagyományos kulcsok használata, számos lakat kinyitása és ügyességi feladatok megoldása)
  • 60 perc a játékidő (ezen felül kb. 15 perc az instrukciók átbeszélése, tehát durván 80-90 percet lesztek a helyszínen érkezéstől a távozásig)
  • Választható nehézségi szint (a játék előtt jelezni tudjátok az játékmesterünknek, hogy könnyű, vagy nehéz szinten szeretnétek játszani, ez befolyásolja többek között a kapott segítség mértékét)

Ha kedvet kaptál hozzá, foglald le most!

FIGYELEM! Kuponkibocsájtó partnereink (Kártyapláza, Questhunter stb.) utalványkódjait a foglalási rendszer nem tudja kezelni. Természetesen ezek a beváltási időn belül és a érvényesek, a helyszínen a játék előtt bemutatva tudjátok őket felhasználni! Amennyiben a foglalásnál a megjegyzés rovatban feltüntetitek, hogy iylennel érkeztek hozzánk, azzal megkönnyítitek a munkánkat. 🙂